Miniscan bij Beursvloer Westland

En dat sta je ineens in de krant met je deelname aan Beursvloer Westland!

 

Miniscan bij Beursvloer Westland

Op donderdag 26 oktober vindt de zevende editie van Beursvloer Westland plaats. Onlangs meldde het bedrijf Purple Lily zich aan. Dit bedrijf helpt bedrijven met een juiste uitstraling, in de breedste zin. Suzanne Boekestijn is de drijvende kracht achter het eenmansbedrijf.

“Via mijn bestuursfunctie bij V.V. Lyra kwam ik met Sofie van Vitis Welzijn in contact. Haar uitleg over Beursvloer Westland trok mij over de streep voor deelname, maar dan met mijn bedrijf. Bij de voetbalclub staat het nog op de agenda.” Eerder besefte ze niet dat deelname ook voor haar als bedrijf interessant kon zijn. Het concept spreekt haar enorm aan. “Wij zoeken iets, u heeft iets. Een prachtige marktplaats.” Ze helpt graag organisaties en zet graag haar expertise in. Ook het feit dat de matches een kop en een staart hebben, concreet zijn, vindt ze prettig. “Tegelijkertijd werken aan mijn naamsbekendheid en netwerk, dat is mooi meegenomen.”

Matchen voor miniscan

De Lierse onderneemster vertelt gepassioneerd over haar werk. “Ik help bedrijven met klantbeleving. Oftewel, ik maak bedrijven en medewerkers bewust van hoe hun (potentiële) klant hen ziet. In een miniscan vorm ik een beeld van het bedrijf. En een gesprek over wat het bedrijf wil uitstralen, maakt duidelijk of dit matcht met het beeld. In het vervolgtraject maken we zonodig een en ander op een praktische manier matchend.” Matchen is Suzanne dus op het lijf geschreven. Ze kijkt dan ook uit naar de ontmoetingen bij Beursvloer Westland in oktober. “Ik bied Westlandse organisaties een miniscan aan. Wie weet levert het de organisatie of vereniging nieuwe leden op.” Met een open vizier treedt ze het evenement tegemoet en is nieuwsgierig naar welke verenigingen of stichtingen van haar expertise gebruik willen en kunnen maken.

Deelname ook voor u!

Deelname ook voor uw bedrijf interessant? Of wilt u dit nog onderzoeken en, net als Suzanne, eens met Sofie de Backer spreken? Bel 0174-630358 of kijk op beursvloerwestland.nl voor meer informatie. Het netwerkevenement wordt georganiseerd door Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet.