Marcel Schuller, Winkeliersvereniging De Lier

“Als er iets niet klopt, zit Suzanne er direct bovenop. Heel plezierig!”


“Suzanne is een bekendheid in De Lier, zeker bij de plaatselijke middenstand. Ze stapt makkelijk overal binnen en begrijpt waar het om draait. Wij zochten iemand die met een frisse blik met de Winkeliersvereniging mee kon denken over onze website en Facebookpagina. Omdat mijn collega-winkeliers positief waren over Suzanne wilde ik graag kennismaken met haar. Na een eerste gesprek was ik al om en wilde ik graag met haar in zee.


Puntjes op de i


Eerlijk gezegd zijn wij middenstanders vaak een beetje gemakzuchtig. Je hebt het al druk met het runnen van je zaak en dan vergeet je in de waan van de dag soms de puntjes op de i te zetten. Daarom hebben wij juist iemand als Suzanne nodig. Ze ziet alles scherp, is punctueel en op een positieve manier controlerend. Als er iets niet klopt, dan zit Suzanne er direct bovenop. Er glipt bij wijze van spreken geen drukfoutje doorheen. Dat vind ik heel plezierig. 


Creatief brein


Heb je behoefte aan input uit een creatief brein, dan ben je bij Suzanne ook aan het juiste adres. Ze is in voor verandering en weet wat ze wil. Ze heeft goede ideeën, heeft een heldere visie en denkt vanuit een bepaalde doelstelling. Dat kan soms botsen met ons budget. Als middenstander moet je op de kosten letten, dat is toch een ander uitgangspunt. Dan weet ze alsnog een compromis te vinden waar we allebei mee uit de voeten kunnen. Want wat Suzanne doet, doet ze goed.


Klantbeleving


Waarschijnlijk schakel ik Purple Lily in als ik mijn zaak verder ga ontwikkelen. De tijd dat je je producten even snel in metalen stellingen zette, is wel voorbij. Het gaat tegenwoordig meer om klantbeleving, het gevoel dat iemand krijgt als hij bij jou de zaak binnengaat. De vormgeving aan de buitenzijde, hoe presenteer je de artikelen, wat straal je uit. Het speelt allemaal mee en dat plaatje moet kloppen. Dat snap ik wel, maar dan weet ik nog niet precies hoe ik dat aan zou moeten pakken. Op dat moment zal ik Suzanne zeker mee laten denken!”